Vasárnap 15 órakor a Sóstói Stadion centerpályáján fogadja a Vidi II az NB III listavezetőjét, a Vác FC-t

Az NB III-as rangadót klubunk hivatalos Youtube-csatornáján is élőben lehet nézni vasárnap délután!

Vasárnap délután 15 órakor az NB III éllovasa, a Vác FC látogat Székesfehérvárra. A látogatók kispadján az a Csank János ül, akinek az irányításával 1994-ben NB I-es bajnok lett a Vác, majd a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt a 90-es évek második felében, de a fehérvári drukkerek is jó szívvel emlékezhetnek vissza Csank mesterre, hiszen ő vezette vissza 2000-ben együttesünket az élvonalba.

A Duna-parti együttes előnye jelenleg 5 pont a második helyen álló Kozármislennyel szemben. A Vidi második csapata remek formában van, utoljára tavaly októberben a REAC otthonában szenvedett vereséget Bíró Imre együttese, azóta nyolc bajnokin hat győzelmet és két döntetlent játszottak a fehérvári fiatalok, és bár a tabellán a 7. helyen állnak, mivel a mezőny eleje nagyon sűrű, csupán négy pontra van a dobogó. A 19. forduló előtt így néz ki az NB III Közép-csoportjának tabellája:

A Vidi II - Vác FC bajnokit vasárnap 15 órakor a Sóstói Stadion centerpályáján rendezik meg. Minden szurkolót sok szeretettel várunk, a találkozóra a belépés mindenki számára ingyenes lesz.

Aki nem tud kilátogatni Sóstóra, az sem marad le a rangadóról, ugyanis a Vidi hivatalos Youtube-csatornáján élőben lehet nézni a mérkőzést!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek