Legyen a megújult VIP-klub vendége!

Szurkoljon kiemelt helyről a Fehérvár FC-nek a Sóstói Stadionban!

A Székesfehérvár MJV Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti új stadionhasználati megállapodás értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegyértékesítést Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi mind a lelátóra szóló, mind a VIP Lounge és a SkyBox belépők esetében. Így a 2023/2024-es szezon tavaszi idényétől a város dönt a jegy- és bérletárakról, azok típusairól, értékesítési időszakairól, módjáról.

+-1 kép megtekintése

Székesfehérvár MJV Önkormányzata 2024 januártól törekszik arra, hogy még hatékonyabban, még szélesebb körben a közösség szolgálatába állítsa a Sóstói Stadiont. Ennek első eszköze, hogy a futball-mérkőzésekre átszervezik a VIP-területek használatát. A céljuk, hogy Székesfehérvár a Vidi-családja elkötelezett, futballt szerető támogatókra leljen, akik méltó módon, minden igényt kielegítő környezetből élvezhetik majd csapatunk hazai meccseit.

Létrehozták tehát a „Fehérvár VIP Klub”-ot, melynek tagjai a legkiválóbb helyekről, kompromisszumok nélkül élvezhetik majd a mérkőzéseket és az egyéb rendezvényeket, valamint, ahogyan a klubok hagyományaihoz illik, a társasági életre is kiváló lehetőség adódik. A leendő Klubtagok között már most megtalálhatóak a Székesfehérvár életében meghatározó felsővezetők, döntéshozók és piaci szereplők, a mérkőzések lefújása után pedig közvetlen találkozási lehetőséget biztosítanak a Fehérvár FC néhány játékosával. A kellemes kikapcsolódás érdekében a catering szolgáltatáson is változtattak, így a VIP-teremben korlátlan étel- és italszolgáltatás lesz elérhető egy órával a mérkőzés kezdete előtt, a mérkőzés alatt és azt követően további egy órán át. További előny, hogy kettő, Lounge VIP-bérlethez egy darab külső parkolót biztosítanak.

Feltétlenül meg kívánják őrizni a VIP Klub zárt közösségét, ennek érdekében klubtag csak az lehet, aki rendelkezik érvényes bérlettel a VIP-terembe, illetve a páholyokba.

A 2024-es tavaszi idényre szóló VIP-bérlet ára 120 000 Ft, mely 6 mérkőzés megtekintésére nyújt lehetőséget. A Klub-bérletek kizárólag személyes, közvetlen értékesítéssel vásárolhatóak meg, internetes jegyértékesítési felületeken nem lesznek elérhetőek.

A bérletvásárlással kapcsolatosan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. kollégái várják a megkeresést, és minden felmerülő további kérdésre szívesen válaszolnak.
Elérhetőségeik: vip@varosgondnoksag.hu, vagy +36-70-515-87-03.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek