Maglódi TC - Videoton FC II 0-2 (0-0)

Az utolsó percekben lőtt gólokkal nyert második csapatunk Maglódon

Az első félidőben kimaradtak a helyzeteink, majd a második játékrészben a hazaiak is elpuskáztak több nagy lehetőséget. Végül a csereként pályára lépő Paudits döntötte el a 3 pont sorsát.

A legutóbbi két bajnokiját a hajrában kapott gólokkal egyaránt 2-1-re elvesztő második csapatunk ezúttal a tabella utolsó helyezettjéhez látogatott. A maglódiak ebben az idényben csupán egy hazai bajnokijukat tudták megnyerni - igaz, akkor épp a feljutásért küzdő, jelenleg második helyen álló Kozármisleny együttesét sikerült legyőzniük 3-2-re.

35 percet kellett várni az első komolyabb helyzetre, ekkor Kiprich beadását fejelte négy méterről Havasi kapura, a hazai hálóőr azonban nagy bravúrral védett. Három perccel később Dominique Vallejos tekert 20 méterről alig kapu fölé, majd nem sokkal később ismét Havasi fejesét kellett bravúrral hárítania a maglódi kapusnak.

Szünet után is mi szerezhettünk volna gólt, az 51. percben azonban Géresi ígéretes helyzetből leadott lövését lábbal védte Szacskó. Egy órát kellett várni az első hazai helyzetre, ekkor viszont nagyon közel járt a Maglód a gólszerzéshez, Molnár százszázalékos helyzetben lőtt kapu fölé 8 méterről. A folytatásban feljavultak a hazaiak és több lehetőséget is kidolgoztak. A 81. percben Baksa Dénesnek a gólvonalról kellett kivágnia a labdát, miután az már túljutott kapusunkon, majd egy perccel később egy szélről érkező beadás suhant el a kapunk előtt nagyon veszélyesen. Öt perccel a mérkőzés vége előtt Kocsis adott szép labdát a néhány perccel korábban csereként pályára lépő Paudits Patriknak - aki nemrég tért vissza hosszú sérülését követően - csatárunk pedig higgadtan tekert a bal alsóba 9 méterről (0-1). Három perccel később a nagy kedvvel játszó Paudits iramodott meg a bal szélen, majd önzetlenül középre tette a labdát, amit közelről a kapuba vágott Havasi (0-2). Támadónknak ez volt a 13-ik találata, és továbbra is versenyben van az NB III-as gólkirályi címért.

Jövő héten vasárnap ismét nehéz mérkőzés vár csapatunkra, a jó erőkből álló REAC látogat a Sóstói Stadionba.

 

Bíró Imre:

"Gratulálok fiatal csapatomnak! Amikor nem ment a játék, akkor is át tudták lépni saját árnyékukat, és ez vezetett a győzelemhez. Külön gratulálok a hosszú sérüléséből felépülő, és ismét pályára lépő Paudits Patriknak!"

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek