TUDÓSÍTÁS

Puskás Akadémia FC: nincs megállás

Tizenkilencedik meccsén tizenötödik győzelmét aratta Benczés Miklós csapata, ezúttal a Győr II-t verték 2-0-ra.

NB II Nyugati csoport, 20. forduló, Felcsút

Puskás Akadémia FC - Győri ETO II 2-0 (0-0)

Puskás Akadémia FC: Somodi - Luque (Gajdos 46'), Apostolopoulos, Papucsek, Margitics - Nagy D. (Soós 76'), Tóth B., Polonkai, Kleinheisler - Nagy Zs. (Fabio 73'), Zsolnai

Győri ETO II: Molnár - Kálmán, Köles, Paku, Németh, Varga (Serfőző 53'), Bellar Mohamed Yassine, Paget, Kozma, Vankó (Matetits 50'), Lang

Gólszerző: Kleinheisler (59'), Apostolopoulos (84')

Sárga lap: Nagy Zs. (21'), Tóth B. (63'), Nagy D. (74'), illetve Bellar Mohamed Yassine (75')


A múlt héten a több NB I-es kerettaggal megerősített Paks II vendégeként győzött a Puskás Akadémia FC 2-0-ra, szombat délelőtt pedig a Győr II-t fogadta Felcsúton, az eredmény ugyanaz lett.

Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt egy esélyes csapatnak kezdenie kell, irányítottuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki, de gólt nem sikerült szereznünk az első játékrészben. A délelőtti kezdés miatt kicsit alacsonyabb fordulatszámon pörögtek a csapatok, de végig mi voltunk kezdeményezőbbek.

A második félidőben még többet tettünk azért, hogy megszerezzük a vezetést, és egy pontrúgást követően ez sikerült is. Egy szöglet után Kleinheisler tört be a tizenhatoson belülre, és 14 méterről nagy erővel a hálóba lőtt. A vége előtt nem sokkal Apostolopoulos fejelt a hálóba egy kapu elé ívelt szabadrúgást, bebiztosítva ezzel a győzelmet.

Benczés Miklós csapata ezzel a győzelemmel továbbra is magabiztosan vezeti az NB II Nyugati csoportját. Jövő szombaton 18 órakor a Gyirmót - Puskás Akadémia FC rangadóval folytatódik a bajnokság.

Benczés Miklós: "Nem a ránk jellemző ritmusban futballoztunk, ami elsősorban a szokatlan kezdési időpontnak tudható be, ettől függetlenül az eredménnyel elégedett vagyok. Végig fölényben játszottunk, de azért voltak hibáink, amiket mindenképp ki kell javítanunk a jövő héten, hiszen nagyon fontos mérkőzést játszunk szombaton a Gyirmót ellen."


Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: Beke Norbert/PFLA

További hírek