SZURKOLÓI

Legyen ott a csapattal a szuperrangadón!

Vasárnap még a helyszínen is megvásárolhatják belépőjüket a győri derbire.

Az őszi szezon csúcsmeccse következik vasárnap, több okból is. A legfontosabb, hogy egy esetleges sikerrel zsinórban ötödször győznénk az idei bajnokságban és riválisunkkal szemben 12 pontos előnyre tehetnénk szert, ami már igen tetemes fór lenne a szezon elején, másodsorban a tavalyi bajnok lesz az ellenfelünk, harmadrészt az ETO elleni derbik évtizedek óta óriási presztízzsel bírnak minden Vidi-szurkoló számára. 

Jegy- és buszinfó

Összesen 1100 jegy áll drukkereink rendelkezésre, ebből 900 a vendégszektorba, 200 a győri stadion I szektorába szól, ez utóbbi elsősorban a családok részére fenntartott hely. A mérkőzés belépői egységesen 1400 forintba kerülnek. Szombat délutánig a VidiShopban tudták megvásárolni szurkolóink a jegyeket, akik nem tették meg, még a helyszínen is hozzájuthatnak a belépőkhöz. Fontos, hogy a mérkőzés kiemelt státusszal bír, ezért a nevüket, születési helyüket és születési idejüket is meg kell adniuk szurkolóinknak a vásárlásnál! 

Utazás 

A klub által szervezett utazásra szintén szombat délutánig lehetett jelentkezni. A gyülekező a meccs napján 17 óra 45 perctől a szokásos helyen lesz a Piac téren a Munkaügyi Hivatal előtt. A buszok 18 órakor indulnak el és az út folyamán egy alkalommal 20 perces pihenőre fognak megállni. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

FONTOS!
A mérkőzés lefújását követően a vendég- és az I szektorban helyet foglalóknak meg kell várniuk míg a hazai szurkolók elhagyják a stadiont, csak utána tudnak elindulni. Az M1-es autópályáig, majd a 81-es főút lehajtójáig a rendőrség kíséri majd a szurkolói konvojt.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek