"Örök élménnyel gazdagodtunk"

Facebook játékunk nyertesei az elnöki VIP-ből nézhették meg a Honvéd elleni győztes mérkőzésünket.

Néhány hete új játékot indítottunk a Facebookon, melynek lényege, hogy minden bajnoki előtt három, az adott mérkőzéssel kapcsolatos kérdésre lehet tippelni, és a helyesen tippelők között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Első játékunk nyertesét - Korcsik Józsefet (középen) - nevelőapukája (Vidi-sálban) kísérte el.

Az első játékunk valamennyi kérdésére csak egy játékos, Korcsik József tippelt helyesen, így nem is kellett sorsolni. Második alkalommal már izgalmasabb volt a helyzet, hiszen több mint 150 helyes tipp érkezett a három kérdésre. A sorsoláson a Vidi labdarúgói három tippelő nevét húzták ki, akik kétszemélyes VIP-belépőt nyertek. Közülük Csallóköziné Rózsa Veronikát a Honvéd elleni meccsen láttuk vendégül, a többiek egy későbbi hazai találkozót nézhetnek végig a VIP-ből.

Csallóköziné Rózsa Veronika kisfiával, Ádámmal érkezett.

Korcsik Józsefet nevelőapukája kísérte el. József március elején töltötte be 18. születésnapját, és nagyon boldog volt, hogy kedvenc csapata mérkőzését a Sóstói Stadion VIP-jéből tekinthette meg, sőt még Garancsi István tulajdonossal is találkozhatott. Mint elmondta, még sosem volt egyetlen stadion VIP helyiségében sem, és bizony minden képzeletét felülmúlta mindaz, amivel a Sóstói Stadionban találkozott. Teljesen új élmény volt számára innen megtekinteni a találkozót, az örömöt pedig tovább növelte, hogy Torghelle Sándor a 92. percben megszerezte a győztes gólt is.

Garancsi István sokat beszélgetett Ádámmal a mérkőzés előtt.

Szintén nagyon boldog volt Csallóköziné Rózsa Veronika is, aki kisfiával, Ádámmal érkezett, míg nagyobbik gyermeke a hazai táborban szurkolt a Vidinek. Veronikától megtudtuk, hogy azért jelentkezett a játékra, hogy megnyerje fiának a Vidi-mezt, arra azonban álmában sem gondolt, hogy mez helyett egy életre szóló élménnyel gazdagodnak, hiszen mint elárulta, ilyen élményben még sosem volt részük, és a Honvéd elleni 90 perc nem csak a győzelem miatt lesz felejthetetlen számukra.

A játék tovább folytatódik a Facebookon! Amennyiben Ön is szeretne játszani, és persze nyerni is, akkor csatlakozzon hozzánk a Facebookon, és játsszon velünk rendszeresen!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek