Torghelle az utolsó pillanatban döntött

A tavasz eddigi legizgalmasabb meccsét a 92. percben nyertük meg Torghelle gyönyörű fejesével, teljesen megérdemelten.

Nehéz mérkőzésre számítottunk a Honvéd ellen, és ez be is igazolódott. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki mindkét félidőben, de Kemenes remekül védte a piros-feketék kapuját, aztán a 92. percben már ő is tehetetlen volt. De menjünk sorban.


A 4. percben Brachi beadása csúszott el majdnem mindenki előtt, az utolsó védő kivágta a labdát. Szélső hátvédünk a folytatásban is nagyon aktív volt, rengeteg beíveléssel, vagy éppen élesen belőtt labdával próbálta helyzetbe hozni a társakat, de végül mindig valaki odaért a Honvéd csapatából.
A 15. percben Torghelle szerzett gólt, de les miatt érvénytelenítette a találatot Takács János. A felvételek alapján igaza volt. A félidő közepén a mezőnyjáték dominált, de 5 percenként azért kialakítottunk egy-egy helyzetet, a végjáték viszont vagy nem volt tökéletes, vagy Kemenes mutatott be bravúrt. A 37. percben Sándor csúsztatását, a 41. percben Mitrovics lapos lövését mentette szögletre a kispesti hálóőr.

A találat után le is fújta a meccset Takács, a Sóstói Stadionba kilátogató több, mint 4000 ember pedig felejthetetlen élménnyel gazdagodott.  Nagyon nehéz meccset nyertünk meg teljesen megérdemelten az utolsó percben, egy végig védekező Honvéd ellen.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek