Reális a győzelmünk!

Macsicza Dávid, a Videoton FC-Puskás Akadémia középpályása szerint egyértelműen jobb volt csapatunk a Pálhalmánál.

3-0-ra nyertek a Pálhalma ellen. A sereghajtó kapuját Máté János, Macsicza Dávid és Milan Perics vette be, a második gól szerzőjét, a mérkőzésen védekező középpályásként szereplő Macsicza Dávidot kértük fel, értékelje a győztes bajnoki rajtot.

- Mindenképpen azzal kezdeném, hogy reális eredmény született, ezen a mérkőzésen ennyivel jobbak voltunk az ellenfelünknél. Irányítottuk a meccset, 1-0 után ugyan a Pálhalma próbálta megszállni a kapunk előterét, de jól záruk le a területeteket, így kevés helyzetük volt. 2-0 után már egyértelmű volt a sikerünk, örülök, hogy végül jó játékkal tudtunk nyerni.

Azt a bizonyos második gólt épp te szerezted...

Így van, Uros Nikolics nagyon eltalált egy védők által kifejelt labdát, mindössze néhány centi hiányzott ahhoz, hogy már az a lövés bemenjen. Végül kipattant a labda a kapufáról, én pedig jókor voltam jó helyen, csak a hálóba kellett továbbítanom.

Egyértelműen jól rajtoltatok, a második tavaszi fordulóban viszont nagyon nehéz meccs vár rátok, a listavezető MTK vendége lesz a Videoton FC-Puskás Akadémia.

Valóban kemény diónak ígérkezik az MTK, de én hiszek abban, hogy idegenben is lesz esélyünk a győzelemre. Jól rajtoltunk, három gólt rúgni az év első bajnokiján nagyon jó eredmény, az önbizalmunkkal nem lesz probléma az MTK ellen. Jó szériában vagyunk, a legutóbbi nyolc bajnokin veretlenek maradtunk, míg az MTK idén még nem játszott bajnokit, ez nekünk kedvez. Az biztos, hogy mi mindent megteszünk azért, hogy jó eredménnyel térhessünk haza.

Remek szériátoknak köszönhetően mindössze 6 pontra vagytok a dobogótól. A jelenlegi 8. helyezést könnyen javíthatjátok egy, az eddigihez hasonlóan eredményes szériával.

Egyelőre nem foglalkozunk a tabellával, csak a soros mérkőzéssel. Próbálunk apránként lépegetni előre, megnyerni a bajnokikat, majd a végén meglátjuk, ez mire lesz elég!

Szerző: Németh Zoltán

További hírek