Kétgólos vereség a Csepel otthonában

A hazai együttes két pontrúgásból is eredményes tudott lenni.

Egy héttel ezelőtt hazai pályán raboltunk pontot a listavezető Kaposvártól, így joggal bizakodhattunk a Csepel elleni idegenbeli találkozó előtt, ugyanis a hazaiak tavasszal még nem nyertek bajnoki meccset. Ugyanakkor óvatosságra adott okot az a tény, hogy ősszel Székesfehérváron 3-2-re nyerni tudtak a "szigetországiak".  Tímár Krisztián ezúttal nyolc játékosra számíthatott az első csapat keretéből (Hársfalvi, Bolla, Mocsi, Tóth, Réti, Szolnoki, Hadzic és Szabó).

Álmosan, kissé fásultan kezdtük a meccset, míg a hazaiak roppant lelkesen és aktívan futballoztak, komoly gólhelyzet azonban sokáig egyik kapu előtt sem alakult ki. A 26. percben Pápai lapos lövése a kapus lábáról Mocsi elé pattant, de nem sikerült a helyzetet gólra váltani. A 32. percben az egyik hazai játékos került a földre a tizenhatosunkon belül, a játékvezető pedig sípjába fújt és határozottan a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Simon állt, és ballal a jobb sarokba lőtt, Hársfalvi érezte az irányt, és ujjheggyel talán még a labdába is beleért, de nem tudta védeni az erős, félmagas lövést (1-0). 

Tímár Krisztián kettőt is cserélt a szünetben, érkezett a Kaposvár elleni meccs fehérvári hőse, Tarnóczi Roland és beállt Torvund Alexander is. Alig telt el pár perc a második játékrészből, amikor újabb hazai gólnak örülhettek a csepeli drukkerek. Simon 19 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a labda a jobb felső sarokba vágódott (2-0).

Az 57. percben súlyosnak tűnő sérülést láthattunk, Tarnóczi és Fisli fejeltek össze a levegőben, mindkét játékos feje erősen vérzett, néhány perces ápolást követően azonban turbánnal a fejükön visszatérhettek. Az utolsó 20 percben a hazai együttes magabiztosan őrizte előnyét, és bár a mérkőzés vége felé közeledve több gólszerzési lehetőséget is sikerült kidolgoznunk, ezek kimaradtak, így maradt a 2-0-ás végeredmény.

A Vidi II legközelebb szerda délután lép pályára, a Pénzügyőr elleni elmaradt bajnoki pótlására kerül sor 16.30-kor a fővárosban.

TÍMÁR KRISZTIÁN: "Gratulálok a Csepelnek. Ellenfelünk jobban akarta a győzelmet. Egy-két játékosom hozzáállásával nem vagyok elégedett, ezen mindenképp változtatnunk kell a jövőben. Szerdán újabb meccs vár ránk, kevés az idő, de megpróbáljuk rendezni a sorainkat."

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek