Egygólos vereség a Dunaharaszti otthonában

Második csapatunk hiába vezetett 25 másodperc elteltével, végül pont nélkül tértek haza a fehérvári fiatalok.

Ősszel a két csapat 2-2-es döntetlent játszott Székesfehérváron egy fordulatos mérkőzésen. A Dunaharaszti az utóbbi időben hullámzó teljesítményt nyújtott, hiszen sima vereséget szenvedett a PAFC II és a Pápa otthonában (3-1, valamint 4-2), viszont vendéglátóként 3-0-ra legyőzte a dobogóért küzdő Érdet. A mieink a legutóbbi két meccsüket kapott gól nélkül megnyerték úgy, hogy összesen hét találatot szereztek. Eltiltás miatt Elvir Hadziccsal és Mocsi Attilával nem számolhatott Tímár Krisztián, de szintén nem volt ott a keretben Torvund Alexander sem, aki héten az U18-as válogatottban szerepelt. Zeke Márió sérüléssel bajlódik, míg Szabó Bálint ezen a hétvégén az U17-es csapatunkban lépett pályára szombat délelőtt a Ferencváros elleni találkozón, melyet a fővárosi zöld-fehérek 2-1-re megnyertek. Az első csapat keretéből ezúttal Hársfalvi, Tóth, Tamás és Bolla játékára számíthatott Tímár Krisztián vezetőedző.

Álomszerűen kezdődött számunkra a találkozó, hiszen Galacs Erik alig 25 másodperc elteltével megszerezte a vezetést, Bolla passzát követően talált támadónk a hazai kapuba (1-0). Nem örülhettünk azonban sokáig, ugyanis a 11. percben Rétsági egyenlített (1-1). A 27. minutumban pedig már a hazaiaknál volt az előny, miután Márton Dávid is betalált Hársfalvi kapujába (2-1). Az első gólpasszt jegyző Bolla Bendegúz a 34. percben egyenlíteni tudott egy nagyon szép góllal (2-2), a szünetre azonban mégis a hazaiak vonulhattak előnnyel, mert a 45. percben Márton Dávid újra eredményes volt (3-2).

A második játékrész nagy részében mezőnyfölényben futballoztunk, igazán nagy gólhelyzetet viszont nem tudtunk a jól záró hazai védelem mellett kialakítani, így tulajdonképpen az első félidőben kialakult a 3-2-es végeredmény. Második csapatunk jövő héten a kiesés elől menekülő Csornát látja vendégül vasárnap délelőtt 11.00-kor a Sóstói Stadionban.

Tímár Krisztián: "Sajnálom, hogy nem tudtuk folytatni a jó sorozatunkat. Fásult volt az egész csapat, de semmiképp sem szabadna három ilyen gólt kapnunk, ráadásul úgy, hogy már az első percben vezettünk. A rúgott góljaink nagyon szépek voltak, de ez a végeredményt tekintve sovány vigasz számunkra. A második félidőben hiába futballoztunk mezőnyfölényben, nem voltunk elég agilisek ahhoz, hogy meg tudjuk fordítani a meccset."

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek