BLOG

A Vidi öltözőjében jártam 16 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenhatodik bejegyzésében Kutny Laura osztja meg a PAFC elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Sziasztok Kedves Vidisták!

A Pápa elleni meccsen, ahol a kezdőrúgást én rúgtam,  a klubtól érkezett kísérőm  megígérte, hogy bemehetek a játékosok öltözőjébe. Megegyeztünk, hogy telefonon értesít, hogy mikor mehetünk. Mi már el is feledkeztünk róla, amikor apukám egyik nap nagy hírrel fogadott. Telefonáltak a Viditől, hogy 2014. augusztus 30-án 19:30-kor találkozunk a stadion előtt.

Megérkeztünk a meccsre, ahol már vártak minket. Én sok kérdéssel bombáztam a kísérőm. Aláírathatom-e Nikó-val a kezdőrúgás alkalmával készített közös fotónkat? Ki lesz még bent az öltözőben? Mit szabad ott csinálnom? Kivel beszélhetek?  Elindultunk az öltöző felé, ekkor már kicsit izgultam és egyben féltem is, hogy milyen lesz ott. Közben megérkezett Stopli és vele együtt mentünk be az öltözőbe. Szerintem, szóltak Nikónak, hogy vele szeretnék beszélgetni és fényképezkedni, mert belépve az öltözőbe Nikó várt ajándékokkal. Mivel nagyon izgultam el is felejtettem feltenni a kérdéseimet. Fotózás közben a Juhász Roli megsimogatta a piros kékre festett hajamat és nevetve nézte, hogy milyen festékes lett a keze. A Szolnoki Roli és az Arturo Álvarez is kedvesen köszönt és mosolygott rám.

Sajnos sok időt nem tölthettem az öltözőben, mivel a fiúknak készülődniük kellett a meccsre. Stoplinak is mennie kellett, hogy a többi gyerekkel is foglalkozzon. Köszönöm szépen a nagy élményt mindenkinek.

Kutny Laura (10 éves)

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek