HOSSZABBÍTÁS

Szerződést hosszabbítottunk Babos Bencével

Fiatal támadónk ajkai kölcsönjátéka után az új szezonban már NB I-es csapatunkat erősíti.

Klubunk szerződést hosszabbított az ajkai kölcsönjátékából visszatérő Babos Bencével, aki hétfőn csapatunkkal kezdte meg a felkészülést a 2024/2025-ös szezonra.

A 2004-es születésű, támadó középpályásként és csatárként is bevethető Babos Bence a 2022/2023-as szezonban mutatkozott be az NB I-ben, csapatunk Budapest Honvéd ellen 4-0-ra megnyert bajnokiján csereként lépett pályára. A 2021/2022-es és a 2022/2023-as idényben az NB III-ban szereplő második együttesünk alepembere volt, míg az elmúlt szezont kölcsönben, a másodosztályú Ajkánál töltötte, ahol 23 bajnokin kezdőként, nyolcon csereként lépett pályára, ezeken öt gólt szerzett.

“Jól éreztem magam az elmúlt szezonban Ajkán, egy jó közösség és csapat tagja lehettem és sokat játszottam, de nagyon jó érzés visszatérni Fehérvárra. Az NB II nagyon hasznos tapasztalat volt számomra, sokkal gyorsabb és keményebb játékkal és ellenfelekkel találkoztam, mint korábban az NB III-ban vagy az utánpótlásban, sokkal gyorsabban kellett döntéseket is hozni, de úgy érzem, néhány mérkőzés alatt sikerült felvennem a tempót. Biztos vagyok benne, hogy az elmúlt szezon tapasztalatai sokat jelentenek majd az NB I-re is nekem. A 2022 nyári után ez lesz a második felkészülésem a Vidi első csapatával, természetesen a fő célom bizonyítani, hogy mire vagyok képes. Egyáltalán nem ismeretlen közegbe térek vissza, a csapat fiatal, saját nevelésű játékosainak jó részével együtt futballoztam az utánpótlásban. A kölcsönjátékom alatt is folyamatosan követtem a Vidi szereplését, néztem a mérkőzéseket, most pedig szeretnék bizonyítani és minél több játéklehetőséget kiharcolni az NB I-ben” - nyilatkozta honlapunknak a szerződéshosszabbítás után Babos Bence.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek