SZURKOLÓI

Vasárnap újra Gyereksarok Sóstón

A Vidi ifjúsági kabalája, Stopli a Győri ETO elleni bajnoki rangadó előtt is sokszínű programmal várja a gyerekeket!

A Vidi legfiatalabb szurkolói az őszi szezonban már megszokhatták, hogy klubunk a mérkőzések felvezetéseként rendszeres programokkal várja őket a stadionban külön erre a célra kialakított kreatív sarokban. 2013 őszén a Gyereksarokban debütált a klub ifjúsági kabalája, Stopli, akivel nagyon sokan közös fotót is készíttettek emlékbe. A fényképekről már komoly galéria gyűlt össze, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg.

A Videoton FC - Győri ETO FC bajnoki rangadó előtt is számos érdekes programmal várjuk a meccsre kilátogató gyerekeket. A Gyereksarok a mérkőzést megelőzően 2 órával, 16:30-kor nyit. A gyerekek ezúttal is készíthetnek Vidis zászlót, kiszínezhetik az egyedi Vidis vagy Stoplis színezők egyikét, és most is kérhetnek ingyenes piros-kék arcfestést.


Stopli a hosszú szünet alatt sem feledkezett meg a gyerekekről, sőt sok újdonságot is kifundált a szórakoztatásukra. A vasárnapi mérkőzésre így már saját Vidis karkötőt is készíthetnek maguknak az erre vállalkozó ifjú szurkolók. Hozza el Ön is családját most vasárnap is a Sóstói Stadionba, a 18:30-kor kezdődő Győri ETO FC elleni bajnoki rangadóra!
 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek