BL

Továbbjutásra készül a Vidi a TNS ellen

Kedden kora este Bernard Casoni vezetőedző és Gyurcsó Ádám, a walesiek elleni odavágón győztes gólt szerző szélső tartott sajtótájékoztatót. 17.30-tól edzett is a csapat.

Szerdán 20.30-tól fogadja csapatunk a walesi The New Saints együttesét a Sóstói Stadionban. A Bajnokok Ligája-selejtező visszavágó mérkőzése előtt, kedden 17.00-tól sajtótájékoztató keretében kérdezhettek az újságírók Bernard Casoni vezetőedzőtől és Gyurcsó Ádámtól. 17.30-tól a meccs előtti utolsó edzésen vettek részt a játékosok.

"Kellemetlen ellenfél a TNS, fizikálisan rendkívül erősek. Nem képviselnek túl nagy játékerőt, de oda kell figyelnünk, nem szabad gólt kapnunk, nehogy visszajöjjenek a meccsbe. Az első gólig lesz nehéz dolgunk, ha az megvan, szerintem el tudjuk dönteni a párharcot. Egyelőre nem téma az öltözőben a következő kör, csak a szerdai meccsel foglalkozunk, az a legfontosabb jelenleg. Ahogy a walesiek felvállalják majd, úgy nekünk is fel kell vállalnunk a harcot a pályán. Biztosak vagyunk abban, hogy lesznek a lehetőségeink, de ezeket be is kell lőnünk. A TNS hátrányban van, tehát támadniuk kell, ennek köszönhetően több terület nyílhat előttünk. A tavalyihoz hasonlóan idén is jó csapat vagyunk a pályán és azon kívül is, ez utóbbi az, ami továbblendíthet bennünket a nehezebb pillanatokon is" - mondta Gyurcsó Ádám.

"Ugyanazt tudom mondani, mint minden mérkőzésünk előtt, nyernünk kell. Az első meccsen sikerült, minden esélyünk megvan, hogy a másodikon is sikerüljön" - tette hozzá Bernard Casoni.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu