A BL-selejtezőn már kaphatók az új adidas mezek!

A szerdán 20:30-kor kezdődő Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzésen, a Sóstói Stadionban lesznek előszőr megvásárolhatók a Videoton FC új, egyedi tervezésű csapatmezei.

2015. július 1-től az adidas lett a Vidi hivatalos sportszerszállítója. Az együttműködésnek köszönhetően a Videoton FC első csapata teljesen egyedi felszerelésben lép pályára a 2015/2016-os szezonban.  Az új csapatmezek szerda este megvásárolhatók a Sóstói Stadionban, a MOL Tribünnél, illetve az eredménykijelző alatt található értékesítési pontokon. 

  


(A képek illusztrációk, a termékek a képen láthatótól eltérhetnek)

2015.07.23-án, csütörtökön átalakítás miatt zárva lesz a piac téri VidiShop üzletünk, ekkor kerül sor a Videoton FC hivatalos ajándékboltjának átalakítására. Megújult üzletünkben nem csak a berendezés, de a termékek is megújulnak, érdemes lesz ellátogatni pénteken!

A 2015/2016-os hivatalos adidas csapatmezeink mellett utcai ruházati termékek, és egyéb ruházati kiegészítők is kaphatóak lesznek.

A szombati, NBI-es hazai mérkőzésünkre csütörtöki zárva tartás alatt az interneten, illetve a következő helyeken tudják szurkolóink megvásárolni jegyeiket:

- Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15-18-ig
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek