OTP BANK LIGA

Szurkolói információk az Újpest elleni bajnokira

Biztassa a csapatot az újabb győzelemért élőben az Újpest elleni bajnokin is! Klubunk ingyenes szurkolói buszt indít szombaton. A találkozóra helyszíni jegyértékesítés nem lesz, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg előv

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában az Újpest FC vendégeként lépünk pályára szeptember 17-én, szombaton 18.30-tól. A találkozót - a Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt - az Illovszky Rudolf Stadionban rendezik Angyalföldön. A lila-fehérek ellen utoljára tavasszal léptünk pályára a 2015-16-os bajnokság utolsó fordulójában, és 3-0-s győzelmünkkel megszereztük az ezüstérmet.  

Jegyinformációk

Az Újpest elleni mérkőzésre a vendégjegyek egységesen 1700 forintba kerülnek, amelyeket szurkolóink csak elővételben válthatnak meg online és a TEX partnereknél, illetve a VidiShopban nyitvatartási időben. 

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a mérkőzés napján vendégpénztár nyitását a rendőrség nem engedélyezte, így a helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra, kérjük, hogy váltsák meg elővételben belépőiket, ellenkező esetben nem tudják a helyszínen megtekinteni az összecsapást! 

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a VidiShopban kártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok

Az Illovszky Rudolf Stadionba 17 órától léphetnek be a szurkolók, és a vendéglátó klub tájékoztatása szerint, a stadion G szektorát nyitják meg a Vidi-szurkolók részére, ahol büfét és mellékhelyiséget is biztosítanak számukra. 

Utazási információk

Az Újpest FC elleni találkozóra klubunk ingyenes szurkolói buszt indít. A különjárat Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul szeptember 17-én, szombaton 16 órakor, a gyülekező 15.45-től lesz. 

A szurkolói buszt 16.50 órakor várják a BRFK járőrei az M1-M7 bevezető szakaszánál található AGIP benzinkút parkolójában, ahonnan 17 órakor indul a kísérés a Fáy utcába. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy azok, akik autóval utaznak a mérkőzésre, szintén becsatlakozhat a konvojba.

A BRFK tájékoztatása szerint a könnyebb haladás érdekében célszerű igénybe venni a rendőri segítség, mivel a Hungária körutat csütörtökön elkezdik bontani.

A Videoton FC szurkolói részére a parkolás a Fáy utcában történik, és a stadion melletti utcát teljes hosszában részükre fenntartják. Az utca a Béke útról és a Váci út felől is megközelíthető. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek