SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Puskás Akadémia elleni bajnokira

A jegyek elővételben és online 800 forintba, mérkőzésnapon a helyszínen 1000 forintba kerülnek. Klubunk szurkolói buszokat indít.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában csapatunk a Puskás Akadémia vendége lesz a Pancho Arénában. A Vidi 47 ponttal - de eggyel kevesebb mérkőzést játszva - a 2., míg a felcsútiak a 10. helyet foglalják el a tabellán. A találkozóra március 31-én 17 órától kerül sor.

Jegyinformációk

A Pancho Arénába a vendégjegyek elővételben és online 800 forintba, mérkőzésnapon a helyszínen 1000 forintba kerülnek. Mérkőzésnapon a Vidi-szurkolók 15 órától a betonos parkoló felőli oldalon, a 3I és a 3H szektor mögött, az 5-6-os pénztárban válthatják meg jegyüket; míg elővételben szombatig minden nap 10 és 18 óra között a Pancho Aréna 1-es jegypénztárában, valamint a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) nyílik erre lehetőség. A vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben vásárolják meg.​

Vidis klubkártyára az online megváltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt.

Szurkolóink Vidis klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok, utazási és parkolási információk

A Pancho Arénába 15 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a 3I-3H vendégszektorokban biztosítanak büfét számukra, ami ugyancsak két órával a mérkőzés előtt nyit. Gépjárművel érkező szurkolóink számára a Bicske-Csákvár kereszteződésnél Bicske felé hajtva megközelíthető murvás úton lehetséges a parkolás. A vendégszurkolók a 3-as bejáraton keresztül léphetnek be a stadionba.

Szurkolói busz

Klubunk a Puskás Akadémia elleni mérkőzésre Zámoly-Csákvár útvonalon szurkolói buszokat indít.

A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával március 29-én, szerdán 15 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak március 31-én, szombaton 15:30-kor, a gyülekező 15:15-től lesz.

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek