SZUKROLÓI

Elindult a jegyértékesítés második szakasza a Partizan elleni EL-selejtezőre

Vidi-klubkártyával online, személyesen a VidiShopban (klubkártya nélkül) kaphatók a jegyek augusztus 14-től! Az elővásárlási időszak szombaton lezárult.

A Videoton FC a máltai Balzan FC, az észt Nomme Kalju FC és a francia Girondins Bordeaux kiejtése után immár az Európa Liga csoportkörébe jutásért vív playoff-párharcot a szerb FK Partizan együttesével. Csapatunk az első mérkőzését Belgrádban játssza, a visszavágóra pedig augusztus 24-én 20 órai kezdettel kerül sor a Pancho Arénában.

Augusztus 9-én, szerdán kezdődött a jegyértékesítés a hazai találkozóra. Szerdától (08.09.) szombatig (08.12.) csak azok válthatták meg belépőiket, akik a Vidi eddigi, hazai Európa Liga-összecsapásai előtt is megtették ugyanezt.

Az elővásárlási időszak lezárulta után, hétfőtől-szombatig (08.14.-08.19.) kizárólag Videoton FC-klubkártyával online és a VidiShopban (itt nincs szükség klubkártyára) válthatnak jegyet a Partizan elleni EL-mérkőzésre.

Ide kattintva vásárolhat online!

Augusztus 21-től - amennyiben marad - bárki vásárolhat belépőt.

A mérkőzés napján, a helyszínen nem lesz jegyértékesítés.

Azon szurkolóinkra, akik a legutóbbi, Bordeaux elleni mérkőzésen a 3H szektorba vásároltak jegyet, nem vonatkozik az elővásárlási lehetőség. A 3H szektor a Partizan elleni visszavágón a vendégszurkolók előtt kerül majd megnyitásra.

Európa Liga-selejtező (Play-off) JEGYÁRAK Elővételben vagy online
Teljes árú 4200
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 2100
Gyerek, 14 év alatt 1000

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek