Sálakat fel! - Vásároljon Ön is egyedi szurkolói sálat a csütörtök esti meccsre!

Klubunk a Vidi - Partizan EL-találkozóra is az alkalomhoz illő sállal készül, mely megvásárolható a fehérvári és a Pancho Aréna melletti VidiShopban is!

Csapatunk tavalyhoz hasonlóan ismételten Magyarország utolsó, nemzetközi porondon állva maradt együtteseként küzd immár az Európa Liga rájátszásában, ahol minden esélyünk megvan arra, hogy 5 év után ismét kiharcoljuk a csoportkörbe jutást. A máltai Balzan FC 5-3-as és az észt Nomme Kalju FC 4-1-es kiejtését követően a Vidi a hatszoros francia bajnok FC Girondins de Bordeaux-t is búcsúztatta a harmadik selejtezőkörben 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. A rájátszásban a szerb FK Partizan az ellenfelünk, az első összecsapáson gól nélküli döntetlen született Belgrádban. 

A csütörtök esti visszavágóra - melyre múlt héten alig 3 óra alatt elkapkodták az összes belépőt - klubunk egy különleges, egyedi szurkolói sállal készül. Drukkereink mérkőzésnapon, azaz csütörtökön a Piac téri VidiShopban, illetve a Pancho Aréna 1C szektora elé kihelyezett VidiShopban vásárolhatják meg a szurkolói sálat, amelyek segítségével együtt biztathatjuk a fiúkat a sorsdöntő visszavágón.

A Piac téri VidiShop 10:00-17:30 óra között (13:00 és 13:30 óra között ebéd szünet miatt zárva) tart nyitva, míg a Pancho Aréna 1C szektora előtti VidiShop csütörtökön két órával meccskezdés előtt, azaz 18 órakor nyit.
A szurkolói sál ára 3490 ft. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek