A Pancho Arénában edzett az FK Partizan

A szerb csapat részéről Miroszlav Djukics és Uros Djurdjevics nyilatkozott az újságíróknak.

Hét óra előtt 35 perccel érkezett meg az FK Partizan busza a felcsúti Pancho Arénához szerda este. A csapat körbenézett a stadionban, majd sajtótájékoztatón Biljana Obradovics sajtófőnök társaságában Miroszlav Djukics és Uros Djurdevics, a Partizan támadója válaszolt az újságírók kérdéseire.

Az FK Partizan vezetőedzője egyetértett honfitársával, Marko Nikoliccsal abban, hogy a két csapat nagy meglepetésekre nem számíthat a másiktól, és arról beszélt, hogy minden egyes apró részlet döntő lehet a visszavágón is, ahol szeretné, ha a lélektanilag fontos idegenbeli gólt hamar megszerezné csapata.

A vendégek gólerős csatára szintén nagy küzdelemre számít, valamint a pálya megtekintése után a Pancho Arénát dicsérte. Elmondta, nem különösebben érdekli, hogy ő személy szerint szerez-e gólt a visszavágón, lényeg, hogy a Partizan ott legyen a csoportkörben.

A sajtótájékoztatót követően hét órakor kezdődött a szerb csapat edzése, amelynek a nyilvános részén labdás bemelegítést és passzgyakorlatot láthattak a sajtó képviselői.  

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek