UTÁNPÓTLÁS

Sikeres hétvégét zártak utánpótlás csapataink

Mindegyik pályára lépő fiú korosztályunk szerzett pontot az elmúlt bajnoki fordulóban.

A ballagások miatt U19-es csapatunknak ezen a hétvégén bajnoki szünet volt, míg a többi fiú versenyző korosztályunk a Bozsik Akadémia csapatával mérkőzött meg.

Az U17-esek 3-2-es győzelmet arattak, és négy fordulóval a vége előtt továbbra is vezetik a tabellát. A 17 éveseink góljai közül Varjas László kettőt, Kojnok Zsolt egyet lőtt.

Döntetlent játszott U16-os csapatunk, Madarász Dominik találatával 1-1 lett a 26. bajnoki forduló végeredménye Nyíregyházán.

U15-öseink 3-2-re győztek Sóstón, a Bozsik Akadémia elleni góljainkat Urbán Krisztián, Kopperman Robin és Vida Dorián szerezték.

2-1-re nyert U14-es csapatunk is a 26. fordulóban, találatainkat Lehota Viktor és Nagy Sámuel szerezték. „Jól kezdtük a mérkőzést, egy remek akció végén már a 3. percben vezetést szereztünk. Örülök, hogy az első félidő jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, büntetőből pedig egyenlítettek is. Néhány perc zavarodottság után azonban újra átvettük az irányítást, és Nagy Sámuel révén a győztes találatot is megszereztük. Büszke vagyok a srácokra, mert egy fizikálisan erősebb csapat ellen teljesen megérdemelten nyertek, helyenként jó játékkal, de végig óriási akarattal” – összegzett a találkozót követően Bozai Attila, az U14-es csapat vezetőedzője.

NB II-es női csapatunk a Kelen SC ellen 5-3-as vereséget szenvedett vasárnap. Trampler Kinga két gólt lőtt, Földesi Fruzsina pedig egyszer volt eredményes.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek