NEGYEDIK RÉSZ

Scholes naplója - egy focista élete az edzőtáborban

Fiatal középpályásunk rendszeres naplóbejegyzéssel jelentkezik a spanyolországi edzőtáborból.

"Sziasztok! Utolsó naplóbejegyzésem óta sajnos kevés jó dolog történt velem. Ahogy arról már értesültetek, sérülés miatt nem léphettem pályára a Lokomotiv Plovdiv elleni felkészülési mérkőzésen.

Sajnos a combom belső felében érzek fájdalmat, emiatt edzéseken sem a csapattal közösen készülök, hanem külön végzek el különböző regenerációs gyakorlatokat. Emellett antibiotikumot is kell szednem vasárnapig, így a szombati edzőmeccset is biztosan ki kell hagynom. Nagyon el vagyok keseredve emiatt, hiszen a felkészülés mostani szakasza talán a legfontosabb. Bízom benne, hogy jövő héten már újra teljes értékű munkát végezhetek majd a csapattal. Az orvosi stáb rengeteget segít nekem, a doki, Penge, Ricsi, Peti mindannyian mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb újra 100%-os állapotba kerüljek.

Számomra az elmúlt néhány nap legjobb élménye itt a spanyolországi edzőtáborban az volt, hogy kedd este közösen felköszöntöttük barátomat, Szolnoki Rolandot 22. születésnapja alkalmából. Nála ez már amolyan hagyomány, hogy minden évben az edzőtáborban ünnepli a szülinapját. Egyébként nem tudom, hogy cserélnék-e vele ebből a szempontból, mert egyrészt ugye ilyenkor mindig messze van a szeretteitől, de ugyanakkor mégiscsak a második családunk a Vidi.

Biztos hallottátok, hogy a héten leváltották az U21-es válogatott edzőjét, Róth Antalt. Nem tisztem szakmailag megítélni ezt a döntést, csupán annyit osztanék meg veletek ezzel kapcsolatban, hogy kaptam Anti bá'-tól egy sms-t, melyben leírta, hogy jó érzés volt neki, hogy együtt dolgozhattunk, és további sok sikert kívánt nekem. Apróság, hiszen csupán egy sms-ről van szó, de mégis nagyon jól esett, és ezúton kívánok én is neki további sok sikert, bárhol is folytassa a jövőben.

Mára ennyi, remélem, amikor legközelebb jelentkezem itt a vidi.hu-n a naplóbejegyzésemmel, akkor már jó híreket oszthatok meg veletek az állapotommal kapcsolatban. Addig is jók legyetek, szevasztok!"

Estepona, Spanyolország - 2014. január 23. (20 óra 23 perc)

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Peka Roland / vidi.hu

További hírek