SZURKOLÓI

MLSZ Fantasy Liga: élen a Vidi játékosai

Tovább folytatódott az MLSZ néhány hete indult Fantasy Ligája. A 14. forduló eredményei is kiértékelésre kerültek, a helyzet pedig változatlan: játékosaink teljesítenek a legjobban.

A héten a forduló álomcsapatába három fehérvári játékos is befért: Vinícius mellett Tóth Balázs és Vítor Gomes kapott helyet az álom tizenegyben. Gomes teljesítménye egészen kitűnő, az MLSZ Fantasy Liga tájékoztatása szerint - az Instat adatai alapján - a 124 passzából 107 volt pontos (86%). (Érdekesség, hogy ezzel a mutatóval az Eb-k történetének második legeredményesebb játékosa lenne a Barcelona és a spanyol válogatott szupersztárja, Xavi mögött.)


Vinícius mellett Stopira is 20 pontot gyűjtött, ám most előbbi került az álomtizenegybe. Ha nem csak az elmúlt fordulót nézzük, megállapíthatjuk, hogy az egész idei bajnokságban előkelő helyen állnak a Vidi játékosai. Az összes szerzett pontok tekintetében harmadik Calatayud, negyedik Stopira és ötödik Sándor György (csak a Debrecen két labdarúgója, Zsidai és Szakály Péter előzik meg őket).

Az átlagban szerzett pontszámoknál talán még jobb a helyzet, ott Juhász Roland a legjobbunk, szintén harmadik helyen áll, szorosan követi őt Gyepes Gábor (negyedik), majd Calatayud és Sándor György a hatodik, illetve nyolcadik pozícióban, de még Stopira is befér a legjobb húszba.


Remek teljesítményüknek köszönhetően a vidisták igen népszerűek: a körülbelül 10500 játékosból 1500 „birtokolja” Juhász Rolandot annak ellenére is, hogy csak most tért vissza sérüléséből, de Kovács István és Nikolics még nála is népszerűbbek, 3200, illetve 3600 ember választotta őket a csapatába, ezzel pedig a 2. és 3. helyen állnak (az első egyébként Muhamed Besic).

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek