JÁTÉK

Klubtörténeti adatbázissal bővül a vidi.hu! Böngésszen, játsszon velünk, és legyen Ön a Nap Szurkolója!

Elkészült klubunk NB I-es történelmének szezonokra bontott ismertetője. Ehhez kapcsolódik legújabb Facebook-játékunk, mellyel minden nap egy limitált szériájú bögrét nyerhetnek szurkolóink.

Klubtörténi adatbázissal bővül a vidi.hu! A következő hetekben honlapunkon elérhetővé válik a klub elmúlt 47 esztendejének szezononkénti áttekintése, melyből minden lényeges információt megtudhatnak az 1968-tól mostanáig eltelt időszakról. A cikkek a "Klub" menüpont alatt található "Szezonösszefoglalók" oldalon lesznek elérhetők.

Március 14-től minden reggel egy bajnoki évet bemutató cikket aktiválunk, és azt megosztjuk hivatalos Facebook oldalunkon is, kora délután pedig az adott szezonhoz kapcsolódóan teszünk fel egy kérdést szintén a Facebookon. A megfejtéseket a kérdés alatt, hozzászólásként küldhetik el. A helyesen válaszolók között naponta kisorsolunk egy limitált szériájú, csak erre az alkalomra gyártott, A Nap Szurkolója feliratú bögrét, amit a VidiShopban vagy meccsnapokon a Sóstói Stadionban lehet átvenni. 

Figyelje Facebook oldalunkat és játsszon velünk az egyedi ajándékért!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek