Minden csapatunk idegenben játszik a hétvégén

A Vidi Pakson, a Puskás Akadémia pedig Ajkán játszik rangadót, míg a Vidi II-re elméletileg sima meccs vár.

2012. szeptember 29. (szombat) 18 óra 30 perc Paksi FC - Videoton FC (TV: SPORT1)
Néhány hete edzőt cseréltek Pakson, a korábban a zöld-fehérekkel szép sikereket elérő Kis Károly helyére az a Tomislav Sivic került, aki még kecskeméti edzőként több alkalommal is borsot tört az orrunk alá, elég ha csak a két évvel ezelőtti Magyar Kupa döntőjére gondolunk. A paksiak hazai mérlege ebben a bajnokságban nem túl acélos, egy győzelem és egy döntetlen mellett kétszer is kikaptak. Mi viszont eddig 100%-osak vagyunk idegenben, hiszen Újpesten és Siófokon is megszereztük a 3 bajnoki pontot.

2012. szeptember 29. (szombat) 16 óra FC Ajka - Puskás Akadémia FC
Óriási rangadó lesz Ajkán, hiszen a Nyugati-csoport két veretlen csapata méri össze erejét. A felcsútiak legutóbb nagyon magabiztosan ütötték ki hazai pályán Csank János NB I-be vágyó csapatát, a Gyirmótot. Az FC Ajka a harmadik helyről várja a mérkőzést, Polonkaiék pedig listavezetőként utaznak Ajkára.

2012. szeptember 30. (vasárnap) 16 óra Rákosmenti TK - Videoton FC II
NB III-as csapatunk hat forduló után öt győzelemmel és egy vereséggel áll a tabella élén, megelőzve jobb gólkülönbséggel a Bekő Balázs vezette Budaörsöt, akik szintén 15 pontot gyűjtöttek eddig. A Rákosmenti TK eddigi három hazai bajnokiját elveszítette, emellett kétszer játszott idegenben gólnélküli döntetlent, vagyis két ponttal az utolsó előtti helyen állnak, így újabb három ponttal gazdagodhatnak vasárnap Babosék, amennyiben papírforma eredmény születik a fővárosban.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek