ELLENFÉL-LES

Következő ellenfelünk a kétszeres orosz bajnok Lokomotiv Moszkva

Az orosz együttes keretében lévő játékosok összértéke eléri a 100 millió eurót. A felkészülési mérkőzés szerdán 16.00-kor kezdődik. 

A Lokomotiv Moszkva labdarúgó csapatát 1923-ban alapították. A klub történetének legnagyobb sikerét 2002-ben és 2004-ben érte el, amikor megnyerte az orosz bajnokságot. Emellett összesen hét alkalommal hódította el a Szovjet (később Orosz) Kupát, és kétszer az Orosz Szuperkupát.

A legutóbbi szezonban a harmadik helyen végzett az orosz bajnokságban a Lokomotiv. A csapat összértékét kereken 100 millió euróra taksálja a mértékadónak számító transfermarkt.de weblap. A keretben három olyan labdarúgó is található, akinek becsült értéke meghaladja a 10 millió eurót: Aleksandr Samedov, Moubarak Boussoufa és Vedran Corluka.

A moszkvai együttes keretét többek közt, brazil, szenegáli, nigériai, spanyol és ukrán légiósok alkotják az orosz futballisták mellett. Az idei bajnokságban jelenleg az ötödik helyen állnak 17 fordulót követően. 11 ponttal lemaradva az első Zenittől, de csupán 4 pont választja el a jelenleg második helyen tanyázó CSZKA Moszkvától.

A Lokomotiv elleni felkészülési mérkőzésünk szerdán 16 órakor kezdődik, melyről természetesen ezúttal is online-közvetítéssel jelentkezik honlapunk a helyszínről.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fclm.ru / Alexander Pogrebnyak

További hírek