Heti menü: küzdelem az EL-csoportkörért és rangadó vasárnap

Első csapatunk a Partizant, majd a Ferencvárost látja vendégül, míg a Vidi II a Gyirmót II-vel játszik.

UEFA Európa Liga-rájátszás, második mérkőzés
2017. augusztus 24., csütörtök, 20.00:  Videoton FC - FK Partizan Beograd

Csütörtökön eldől, csoportkör koronázza-e a Vidi fantasztikus nyári nemzetközi kupaszereplését. Csapatunk Szerbiában 0-0-s döntetlent ért el a Partizan otthonában, így kedvező helyzetből várhatja a Pancho Arénában megrendezésre kerülő visszavágót. Amennyiben sikerülne továbbjutnunk az Európa Ligában, az is biztossá válna, hogy az ősszel további hat EL-meccset játszhatnánk.

OTP Bank Liga, 7. forduló
2017. augusztus 27., vasárnap, 19.30:  Videoton FC - Ferencvárosi TC

A Partizan elleni összecsapással még nem ér véget a hét a Vidi első csapata számára, hiszen vasárnap újabb kiemelten fontos találkozó következik: a Ferencváros látogat Felcsútra. A 2015-16-ban bajnok zöld-fehérek a szezonban veretlenek, két győzelem mellett négy döntetlent játszottak. A Fradi jelenleg 3., ami azt jelenti, hogy úgy is mögöttünk állnak a bajnokságban, hogy a Videoton FC eggyel kevesebb mérkőzésen lépett pályára.

NB III Nyugati csoport, 3. forduló
2017. augusztus 27., vasárnap, 17.30:  Gyirmót FC II - Videoton FC II

Újra idegenben a Vidi II. Legutóbb a Veszprém ellen sikerült nyerni a fiataloknak, 2-1-re győztünk a szomszéd megyében, most pedig újabb nagy feladat vár rájuk: a tavaly még élvonalbeli Gyirmót második csapata. A győriek az éllovas Érd ellen kaptak ki az első fordulóban, de a 2. fordulóban ők is nyertek -mégpedig a Puskás Akadémia II ellen -, így egy hellyel a mieink előtt, a 9. helyen állnak a tabellán.

Szerző: Guber Péter

További hírek