Heti menü: két bajnokit játszik első csapatunk ezen a héten

Kedden az MTK-val, vasárnap a DVSC-vel találkozunk. A Vidi II vasárnap Csornán lép pályára.

OTP Bank Liga 6. forduló
2016. augusztus 16., kedd, 18.00: MTK Budapest - Videoton FC

Csapatunk a legutóbbi két fordulóban magabiztos győzelmekkel lépett előrébb a tabellán, kedden pedig tovább folytathatja a pontok gyűjtögetését. Ahhoz az MTK-hoz látogatunk, mely nem kezdte jól a szezont, öt forduló után két ponttal a 11. helyen állnak, és csak jobb gólkülönbséggel előzik meg az utolsó Gyirmótot a kék-fehérek. Intő jel lehet azonban, hogy legutóbb pontot sikerült rabolniuk a DVSC otthonából.

OTP Bank Liga 7. forduló
2016. augusztus 21., vasárnap, 20.00: Videoton FC - DVSC

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep miatt ezúttal csak vasárnap rendeznek bajnoki mérkőzéseket a hétvégén. A mieink vasárnap este rangadót játszanak, a DVSC látogat a Pancho Arénába. Jelenleg 1 pont választja el a két csapatot a tabellán, de a hétközi forduló eredményei alakulhatnak úgy is, hogy vasárnap már mi várhatjuk kedvezőbb helyzetből a találkozót.

NB III Nyugati-csoport 3. forduló
2016. augusztus 21., vasárnap, 17.00: Csornai SE - Videoton FC II

​Disztl László megfiatalított csapata két vereséggel kezdte a szezont. A játékosok többségének ez az első felnőtt szezonja, bizonyára még időre lesz szükség, hogy felvegyék a bajnokság ritmusát. A következő fordulóban a szezont két győzelemmel kezdő Csorna otthonába látogat a Vidi II.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek