RÓLUNK ÍRTÁK

Tarolt a Vidi a 7. fordulóban

Vezetőedzőnk mellett Lang, Géresi, Feczesin, Nego, Vinícius, Pátkai és Bódi is bekerült a forduló válogatottjába, és az idei InStat rekordot is válogatott védőnk, Lang Ádám szolgáltatta. 

Az OTP Bank Liga 7. fordulója után is megválasztotta a csakfoci.hu a játéknap legjobb csapatát, melybe ezúttal Lang Ádám, Géresi Krisztián, Feczesin Róbert és Bódi Ádám kerültek be, Henning Berg pedig a forduló edzője lett.

"Pályafutása legjobb meccsét játszott a Vidiben. Hátul hiba nélkül tette a dolgát, ráadásként pedig kétszer is betalált a Loki kapujába" - írja a sportoldal Lang Ádámról.

"A fehérváriak egyik legjobbja volt a Debrecen ellen. Góllal és gólpasszal vette ki a részét a kiütéses győzelemből" - így értékelte Géresi teljesítményét a csakfoci.hu.

"Rendkívül aktív volt, ötször próbálkozott kapuralövéssel, kétszer bevette a DVSC kapuját" - ezt már Feczesin Róbertről írták, míg a csereként pályára lépő Bódi Ádám a "forduló cseréje" titulust érdemelte ki: "Ugyan kevés lehetőséget kapott volt csapata ellen, de nagyon agilisan szállt be, kiosztott egy gólpasszt."

A játéknap legjobb edzője pedig Henning Berg lett: "Kiválóan összerakta csapatát a Debrecen ellen. A korai kapott gól után sem zuhantak össze és elsöprő támadófocit bemutatva magabiztosan nyertek."

A 7. forduló válogatottja (Csakfoci.hu)

Rados - Fótyik, Korcsmár, Lang, Vadnai - Dausvili, Cseke - Strestik, Williams, Géresi - Feczesin

A forduló cseréje: Bódi Ádám
A forduló vezetőedzője: Henning Berg

InStat-adatok

Bődületes InStat-csúccsal szolgált a hetedik forduló, a Debrecent 5-1-re kiütő Videoton középhátvédje, a két gólt is szerző Lang Ádám nevéhez fűződik a rekord - olvasható a Rangadó.hu portálon. Védőnk 438-as értékelést kapott. A találatain felül két további lövéssel próbálkozott, 63 passzából 55 volt sikeres, 11 párharcából kilencet megnyert, hét labdavesztésére hét labdaszerzés is jutott. Pechje volt csapattársának, Feczesin Róbertnek, aki 416-tal szintén felállíthatta volna az eddigi legmagasabb értéket, amely korábban a ferencvárosi Djuricin nevéhez fűződött.

A 7. forduló álomcsapata (Rangadó.hu)

Hegedűs L. (MTK, 292) – Nego (Videoton FC, 351), Vinícius (Videoton FC, 314), Lang (Videoton FC, 438), Ramírez (Ferencváros, 334) – Varga R. (Ferencváros, 326), Szankovics (Újpest, 288), Vass Á. (MTK, 294), Pátkai (Videoton FC, 316), Diarra (Újpest, 337) – Feczesin (Videoton FC, 416)

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek