Győztes meccsen térnének vissza az eltiltottak

Margitics és Farkas is pirosat kapott a legutóbbi NB II-es hazai bajnokin, vasárnap viszont már újra pályára léphetnek.

nyilatkozta honlapunknak Margitics Andor.

Farkas Norbertnek is idő előtt el kellett hagynia a pályát a legutóbbi hazai mérkőzésen a Paks II ellen, de vasárnap már ő is pályára léphet Andorhoz hasonlóan.

- Sikerült gyorsan túltennem magam a piros lapon. Most is azt mondom, hogy a második sárga lapom jogtalan volt, hiszen nem szabálytalankodtam ellenfelemmel szemben. Nagyon rossz volt, hogy a Tatabánya elleni rangadót ki kellett hagynom, de most már csak előre tekintek. A héten nem az akadémián készültem, hiszen szerdán az U20-as válogatottban szerepeltem Szerbia ellen. Nagyon érdekes és tanulságos meccset játszottunk. Korán vezetést szereztünk, és jól fociztunk a szerbek otthonában. Aztán a második félidőben teljesen érthetetlen módon visszaesett a teljesítményünk, és végül 2-1-re kikaptunk. Természetesen az eredmény miatt nagyon csalódottak voltunk. Pénteken jelentkezem először edzésen a héten az akadémián, de ahogy olvastam a honlapon, keményen készültek a srácok itthon a hétvégi meccsre. Mi is többször edzettünk a válogatottal, szóval mondhatjuk, hogy akár csak a csapat, én is felkészülten várom a Baja elleni hazai meccsünket, amit természetesen meg szeretnénk nyerni, már csak azért is, hogy visszavágjunk nekik az őszi 1-0-ás vereségért. - mondta honlapunknak Farkas Norbert.

Második csapatunk a Baja ellen vasárnap 16 órakor lép pályára Felcsúton. A mérkőzésről a vidi.hu-n online közvetítést olvashatnak!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek