Feczesin Róbert: "Egy csatár életében nagyon fontos, hogy jöjjenek a gólok"

Feczesin Róbertnek pedig az idei szezonban eddig jönnek is, nem véletlen, hogy 7 fordulót követően - holtversenyben - vezeti az NB I-es góllövőlistát.

Okos fejes gól, távoli bomba, vagy éppen szemfüles találat. Nos, Feczesin Róbert az alig két hónapja tartó új szezonban már mindegyik imént említett góltípusból szerzett legalább egyet. Az EL-selejtezők alkalmával kétszer zörgette meg az ellenfelek hálóját, míg a hazai pontvadászat első hét fordulójában összesen ötször volt eredményes, ezzel pedig - holtversenyben a honvédos Eppel Mártonnal - első helyen áll a góllövőlistán.

"Nagyon örülök, hogy eredményesen, sok góllal kezdtem a 2016/2017-es szezont. Egy csatár életében, köztük az enyémben is, nagyon fontos dolog, hogy jöjjenek a gólok. Bízom benne, hogy az egész szezonban sikerül majd kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanom, de a legfontosabb, hogy a csapat szerepeljen sikeresen. Minden gólomnak nagyon örülök, azonban ha egyet ki kellene választani az eddigi termésből, akkor a Paksnak lőtt gólomat emelném ki" - nyilatkozta honlapunknak Feczesin Róbert.

Ne felejtse el, hogy csütörtökön 17 és 18 óra között a VidiShopban személyesen is gratulálhat a Vidi gólvágójának, Feczesin Róbertnek, valamint dedikáltathatja vidis relikviáit is. A közönségtalálkozó másik vendége Danko Lazovics lesz.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek