Ezt várják a debreceniek a szuperrangadótól

Szemezgettünk a Loki honlapjáról, valamint a válogatott meccs után rövid interjút készítettünk Varga Józseffel, a DVSC futballistájával.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője: "Úgy néz ki, hogy mostanában mindegyik mérkőzésünk rangadó – kezdte Kondás Elemér. – Ezúttal az előző szezon bajnoka látogat Debrecenbe, de mi mindig győzelemre játszunk, nem számít, ki az ellenfél, és hogy otthon, vagy idegenben lépünk pályára. Most is az a célunk, hogy megszerezzük a három pontot. Remélhetőleg jó mérkőzés lesz, amelyet nagy létszámú közönség előtt játszhatunk le. Bízunk benne, hogy csakúgy, mint a Ferencváros ellen, most is telt ház lesz az Oláh Gábor utcai stadionban. Óriási segítség lenne a játékosoknak, mert plusz motivációt ad nekik. A Videoton jó csapat, három bajnokija volt eddig, ebből kettőt megnyert, de nekünk ugyanazt a játékot kell produkálnunk, mint eddig: alázattal, akarattal, határozottsággal futballozni, mint ahogy eddig is tettük. Emellett rengeteg futómennyiséget kell produkálni, amibe természetesen a minőségi futás is beletartozik, mert így tudunk az ellenfelünk fölé nőni."
(forrás: dvsc.hu)


"Nem szeretnénk, ha megszakadna a győzelmi sorozatunk, azért dolgozunk, hogy a Videoton elleni mérkőzést is sikerrel vegyük – mondta a dvsc.hu-nak Mészáros Norbert. – Mindenképpen nehéz meccsre számítok, mert nagyon jó csapatnak tartom vasárnapi ellenfelünket. Bízom abban, hogy telt ház lesz, és a szurkolók segítségével újabb három ponttal gazdagodhatunk. A Ferencváros ellen sokan hiányolták tőlünk a szép játékot. Mindig megpróbáljuk ugyanazt a teljesítményt nyújtani, igyekszünk látványosan futballozni, de az ellenféltől is függ, hogy mennyit enged nekünk. Az eredményesség sokkal fontosabb. A Videoton ellen küzdelmes mérkőzést várok, remélem, mi kerülünk ki győztesen."
(forrás: dvsc.hu)

A DVSC válogatott futballistája, Varga József a Magyarország - Izland találkozó után adott rövid interjút a vidi.hu-nak.

Varga József: "A magyar bajnok látogat vasárnap Debrecenbe. Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapatról van szó, de nem is lehet más a célunk, mint legyőzni a székesfehérváriakat. Nehéz mérkőzésre számítok, mindkét csapat inkább támadni szeret, ebből pedig a szurkolók kerülhetnek ki győztesen. A válogatottban most néhány napig együtt voltam két Vidi-játékossal is, de sem Elek Ákossal sem Lipták Zolival nem beszéltünk a vasárnapi rangadóról, nem is került szóba az NB I, csak a válogatottra koncentráltunk."

A legfrissebb hírek szerint Varga nem léphet pályára ellenünk, sérülés miatt
A Videoton ellen nem csak Adamo Coulibaly lesz az egyetlen hiányzó az elmúlt bajnokikon pályára lépett játékosok közül, ugyanis a szerdai, Izland elleni válogatott mérkőzés hajrájában oldalszalag-húzódást szenvedett a DVSC-TEVA középpályása, Varga József, aki így kénytelen kihagyni a rangadót.
A játékosnak egyelőre néhánynapos pihenő van előírva, kérdéses, mikor térhet vissza a csapathoz.
(forrás: dvsc.hu)

(fotó: szon.hu, haon.hu, civishir.hu)

Szerző: Wéninger Ákos