"Csak egy csapat volt a pályán, amelyik győzelemre játszott"

Vezetőedzőnk a mutatott játékkal, a játékosok mentalitásával elégedett volt. Mint mondta, ilyen a foci, nem mindig az a csapat nyer, amelyik kidolgozza a helyzeteket.


"Csak egy csapat volt a pályán, amelyik győzelemre játszott, a másik együttes csak kivárt és a semmiből szerzett két gólt. Csapatom végig dominált a mérkőzésen, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket azonban sajnos nem sikerült gólra váltani, de a játékosaimmal elégedett vagyok. Ilyen a foci, nem mindig az a csapat nyer, amelyik kidolgozza a helyzeteket. Ez a vereség nem olyan volt, mint a kaposvári, ahol a játékosok rossz felfogásban léptek pályára. Ma a játékosok mentalitásával elégedett voltam. Legközelebb ilyen mentalitással biztosan nyerünk"

Kondás Elemér: "Egy nagyon jó Videotont sikerült legyőznünk. Az első félidőben sokkal több helyzetet alakítottak ki a vendégek, főleg az ő akaratuk érvényesült, mi pedig sok labdát elszórtunk. A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, és akárcsak az első 45 percben, a második félidő legelején is sikerült gólt szereznünk. Nagyon fontos győzelmet szereztünk."

(fotó: szon.hu)

Szerző: Wéninger Ákos