Zökkenőmentes volt csapatunk útja Fehéroroszországba

Este sajtótájékoztató és edzés lesz a program.

Ahogy arról délelőtt már beszámoltunk, reggel Székesfehérvárról busszal utazott csapatunk a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan 10 órakor szállt fel a repülőgépünk, amely alig 90 perccel később Minszkben landolt. A repülőtéren a vízumellenőrzés is ment, mint a karikacsapás, a reptér előtt pedig már várta együttesünket az a jól felszerelt autóbusz, amely a reptértől körülbelül 50 km-re található szállodába szállította a Vidit.

A körülbelül 2 millió lakosú fehérorosz főváros útjai nagyon jól járhatóak, igaz a Vidi rendőri felvezetést kapott, de enélkül sem került volna forgalmi dugóba az autóbuszunk.Csapatunk szállása nincs messze a város központjától, egy nagyon csendes környéken található, több nagy parkkal van körülvéve. Az időjárás egyébként ugyanolyan, mint otthon, süt a nap, és körülbelül 27-28 fok van.

Helyi idő szerint 17:15-kor indul a minszki szállásról a Vidi Boriszovba, ahol előbb sajtótájékoztató lesz 18:30-tól, majd pedig Bernard Casoni vezetőedző edzést vezényel a holnapi meccs helyszínén. Honlapunk természetesen a mai nap folyamán mindkét eseményről részletesen beszámol.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek