Jó hangulatú edzést vezényelt Bernard Casoni a Boriszov Arénában

Kedden kora este előbb sajtótájékoztatón vett részt Bernard Casoni vezetőedző, majd pedig edzést vezényelt a csapatnak a szerdai mérkőzés helyszínén.

Kedd délelőtt, míg csapatunk Fehéroroszországba repült, megtartotta a hazai együttes az ilyenkor szokásos meccs előtti sajtótájékoztatót. Ezen Alekszandr Jermakovics vezetőedző kiemelte, hogy "valamennyi jegy elkelt a Videoton FC elleni BL-visszavágóra, ez pedig úgy gondolom, mindkét csapat számára előnyös lehet, hiszen ki az, aki nem szeret sok szurkoló előtt pályára lépni? Bízom benne, hogy a stadionba kilátogató szurkolók remekül fognak szórakozni."

Az esti Vidi-edzés előtt - melyet a Minszktől 61 km-re lévő Boriszovban tartottak - a helyi újságírók feltehették kérdéseiket Bernard Casoni vezetőedzőnek is, aki kiemelte, hogy "a BATE egy erős, szervezett csapat nagy európai kupatapasztalattal, ezt láthattuk a hazai mérkőzésen is. Ennek ellenére sok problémát okoztunk a múlt héten a fehérorosz együttesnek, most is ezzel a céllal jöttünk, na és persze azért, hogy kiharcoljuk a továbbjutást és ott legyünk a Bajnokok Ligája rájátszásában!"

A tervezettnél valamivel korábban, helyi idő szerint 18:45-kor kezdődött a Vidi edzése a Boriszov Arénában. A körülbelül egyórás tréning inkább átmozgató jellegű volt, taktikai elemeket nem gyakorolt a csapat. A 21 óra 30-kor kezdődő vacsorát követően mindenki pihenőre vonul, hiszen hosszú és fárasztó nap áll a csapat mögött, szerdán pedig a szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek