Videoton FC - ZTE FC 3-0

Tekintélyes különbséggel, jó játékkal győzte le csapatunk a dobogóra is esélyes Zalaegerszegi TE-t.

Monicomp Liga, 22.forduló

Videoton FC - ZTE 3-0 (0-0)   
2011.04.08. 19:00, Székesfehérvár, Sóstói Stadion

Vidi: Bozsovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Andics, Gosztonyi (Nagy), Sándor, Elek, Szakály (Vasziljevics), Alves, Lencse (Farkas)

ZTE: Vlaszák, Varga, Panikvar, Turkovs, Szalai (Horváth), Simon (Delic I.), Kovács, Kamber, Delic A. (Rajcomar), Miljatovic, Simonfalvi

Ahogy az két jó csapat mérkőzésén lenni szokott, fegyelmezetten, koncentráltan, de óvatosan kezdtek a csapatok. Ami a labdabirtoklást, a játék irányítását illeti, hamar fölénybe került a Videoton, de a főként kontrákkal próbálkozó ZTE támadásaiban is volt, pontosabban inkább lehetett volna veszély.

A 14. percben Andre Alves előtt adódott az első jelentős helyzet, de brazilunk ezúttal célt tévesztett.

Az első félidő hajrájára ismét érezhető lett csapatunk fölénye, az utolsó perceket „szokás szerint” megnyomta a Videoton, de – egyelőre – maradt a gól nélküli állás.

A fordulás után annyit változott a játék képe, hogy a Vidi addig is tapintható fölénye már helyzetekben is megmutatkozott. A Zalaegerszeg továbbra is szervezetten, jól futballozott, de a Videoton fokozatosan egyre nagyobb fölényt kiharcolva őrölte fel ellenfele ellenállását.

A kilenc főre fogyatkozó – korábban Varga Róbert is jogos pirosat kapott, ő is egy Alves elleni szabálytalanságért – ZTE ellen már nem lehetett kérdéses a Vidi magabiztos győzelme.

Arról, hogy a siker fölényes is legyen, Alves gondoskodott, aki szép egyéni akció végén tette fel az i-re a pontot. A Videoton FC férfias küzdelemben, töretlen küzdőszellemmel, megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Idézze fel a mérkőzést online tudósításunkban!

További hírek