VIDI - DVTK

Vezetőedzői értékelések

A DVTK elleni 3-1-es siker után vezetőedzőnk, Pető Tamás és a miskolciak szakvezetője, Vladimir Radenkovic értékelte az összecsapást.

Pető Tamás:

"Jól kezdtük a mérkőzést, minden edző ilyenről álmodik. A korai találat elaltatott minket, ennek köszönhetően ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. A második félidő első fele a mezőnyben való küzdésről szólt, itt többet vártam magunktól. Aztán feljavultunk, a cserék jól szálltak be, több lehetőségünk is volt. Boldog vagyok, hogy fiatal játékosunk, Babos Bence megszerezte élete első NB I-es gólját. Nagyot küzdöttünk, kilenc nap alatt ez volt a negyedik mérkőzésünk. Le a kalappal a csapat előtt!"

Vladimir Radenkovic:

"Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez. Jó mérkőzést játszottunk, amíg két kulcsjátékosunkat, Franchut és Klimoviczot nem kellett lecserélnem. Onnantól nem tudtuk kontrollálni a középpályát, ez meglátszott az eredményen is. Amíg ez a két csere nem történt meg, rendben voltunk. Ellenőrzésünk alatt tartottuk a mérkőzést, helyzeteink is voltak, különösen Holdampf ziccerét emelném ki. Ilyen a foci, megyünk tovább."

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek