HETI BEHARANGOZÓ

Végre kezdődik: vasárnap Győrben indul a tavasz a Vidi számára

A Vidi II hétvégén a Szekszárdot fogadja, szerdán pedig Felcsúton játszik edzőmeccset.

OTP Bank Liga 18. forduló
2015. március 1., vasárnap, 16.30: Győri ETO FC - Videoton FC

Közel három hónapos szünet után, a hétvégén folytatódik az NB I-es pontvadászat, csapatunk a Győri ETO otthonában kezdi a tavaszt. A zöld-fehérek keretében nagy mozgás volt télen, tízen végleg, heten kölcsönben távoztak, öten érkeztek, és hat játékos felkerült az utánpótlásból. Az ETO kilenc edzőmeccset játszott az elmúlt hetekben, négyszer győztek, háromszor ikszeltek és kétszer kikaptak. Legutóbb ősszel, Fehérváron találkozott a két együttes, akkor 3-2-re győztünk. Győrben 2013 nyarán volt utoljára ETO - Vidi bajnoki, az eredmény 1-1 lett. Reméljük, sokan elkísérik a csapatot vasárnap, a jegyvásárlásról ide kattintva tájékozódhat!


Felkészülési mérkőzés
2015. február 25., szerda, 11.00: Puskás Akadémia FC - Videoton FC II

Utolsó edzőmeccsét szerdán, a Puskás Akadémia FC otthonában játssza a Vidi II. Benczés Miklós együttese az NB I nyolcadik helyén áll, a Vidi II az NB III Közép csoportjában kilencedik.

NB III Közép csoport 16. forduló
2015. március 1., vasárnap, 14.00: Videoton FC II - Tolle UFC Szekszárd

A tabellán hetedik helyezett, eddig 22 pontot szerzett Szekszárd látogat Fehérvárra vasárnap. Vidi-siker esetén a két csapat helyet cserélhet, hiszen együttesünk 20 ponttal a kilencedik jelenleg. Az első fordulóban 3-1-re győztünk Szekszárdon.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek