HETI BEHARANGOZÓ

Heti menü: szerdán Magyar Kupa-elődöntő, vasárnap bajnoki Sóstón

Az Újpest, valamint a Haladás lesz az ellenfelünk. A VIdi II Monoron lép pályára szombaton.

OTP Bank Liga - 23. forduló
2015. április 12., vasárnap, 18.30: Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás

A 23. forduló záró meccsén a kiesés elől menekülő Haladást látjuk vendégül Sóstón. A zöld-fehérek a legutóbbi fordulóban 3-1-re kikaptak hazai pályán, ráadásul a Honvédtól, akikkel - többek között - harcban vannak a bentmaradásért. Mi 1-0-ra nyertünk Újpesten, így továbbra is magabiztosan vezetjük a tabellát. Ősszel, Nikolics duplájával 2-0-ra győztünk Szombathelyen.

Magyar Kupa-elődöntő (első mérkőzés)
2015. április 8., szerda, 18.00: Videoton FC - Újpest FC

A Magyar Kupa elődöntőjének első meccsére Székesfehérváron kerül sor a címvédő Újpest ellen, akik a Gyirmótot győzték le a legjobb nyolc között (Az első meccsen 0-0, a másodikon 4-0-s lila-fehér-siker született.) Csapatunk a PMFC-MATIAS gárdáját búcsúztatta kettős győzelemmel a negyeddöntőben. 

NB III Közép csoport - 22. forduló
2015. április 11., szombat, 16.30: Monori SE - Videoton FC II

A Vidi II Havasi két góljával 2-0-ra verte a Szentlőrincet a hétvégén, így a hetedik a tabellán. A dobogó legalsó foka viszont mindössze 4 pont távolságra van, annyira besűrűsödött a táblázat első fele. Szombaton a hatodik Monorhoz utaznak a fiatalok, igazi rangadóra van tehát kilátás. Ősszel, hazai pályán 1-0-ra kikaptunk a Monor SE-től.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek