Tokióból jött, hogy a Vidinek szurkoljon

A japán hölgy régóta rajongója csapatunknak, most gondolt egy merészet, és a helyszínen fogja megtekinteni a szerdai mérkőzést.

Rie Yokoyama, egy japán Vidi-szurkoló, legyőzve a több mint 9000 km-es távolságot szombaton délelőtt érkezett Magyarországra, és ha már itt van, akkor természetesen ellátogatott a kedd délelőtti edzésre is, a Felcsúti központba.

Rie egyébként egyike annak a több ezer japánnak, akik a fukusimai katasztrófa miatt veszítették el állásukat. Az atomerőműben bekövetkezett katasztrófa előtt egy telemarketinges cégnél dolgozott.
Elárulta, régóta szimpatizál a fehérvári focicsapattal. Az internet segítségével rendszeresen nyomon követi csapatunk eredményeit, sőt klubunk történetét is jól ismeri, beleértve az 1985-ös UEFA-menetelést is.

A játékosok közül Alves a kedvence, a szakmai stábból pedig Paulo Sousa, akit már játékosként is nagyon szeretett, hiszen a Vidi mellett a portugál focit is kedveli. Az internet segítségével élőben követte a Sturm Graz - Videoton FC mérkőzés alakulását, a visszavágót pedig a helyszínen tekinti meg. Ezzel egy régi álma teljesül:végre a Sóstói Stadionban szurkolhat a Videotonnak. Rie teltházra, fantasztikus hangulatra, és természetesen Vidi-győzelemre és továbbjutásra számít.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek