SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Honvéd elleni rangadóra

Klubunk megfelelő számú drukker jelentkezése esetén szurkolói buszt indít. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a találkozó eredeti időpontjára, március 3-ra megváltott jegyek szerdán nem lesznek érvényesek.

Több szempontból is kiemelten fontos (pótolandó) bajnoki előtt áll csapatunk. Egyrészről a 2017-es bajnoki döntőt követően először lépünk pályára a Bozsik Stadionban, másrészről egy győzelemmel pontszámban utolérhetjük a tabellán a Ferencvárost. A mérkőzésre szerdán 18 órai kezdettel kerül sor.

Jegyvásárlás

A találkozóra szurkolóink elővételben a Piac tér 4. szám alatt található VidiShopban (munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), illetve online a meccsjegy.mlsz.hu felületén vásárolhatnak belépőt. Az ülő vendégjegyek egységesen 2000, az állók egységesen 1300 forintba kerülnek. Mérkőzésnapon a Bozsik Stadion vendégpénztárában 15:00-tól lehet majd jegyet vásárolni. Szurkolói kártyára csak online vásárlás esetén van szükség.

A Budapest Honvéd FC arra kéri szurkolóinkat, hogy a hétköznapra való tekintettel jegyeiket lehetőség szerint elővételben vásárolják meg.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a találkozó eredeti időpontjára, március 3-ra megváltott jegyek április 11-én nem lesznek érvényesek!

Utazás

Klubunk megfelelő számú drukker jelentkezése esetén szurkolói buszt indít. Az ezzel kapcsolatos további információkat itt találják.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek