Szurkolói információk a Gyirmót FC Győr elleni bajnoki meccsre

Jegyvásárlásra elővételben online és a VidiShopban van lehetőség, de a meccs napján, a helyszínen is tudtok belépőt venni. Március 14-én és 15-én a VidiShop zárva tart!

Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 25. fordulójában, március 19-én, szombaton 17:30-kor a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára. 

Jegyvásárlás

A találkozóra szóló teljes árú vendégjegyek elővételben online és a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30), valamint a meccs napján a helyszínen is egységesen 2000 forintba kerülnek. Diákok és nyugdíjasok 1500 ft-os kedvezményes jegyet vásárolhatnak, a 6 év alattiak számára 5 ft-os regisztrációs jegyet kell váltani. A VidiShop március 14-én és 15-én zárva tart!

Elővételben online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet belépőt váltani. Meccsnapon a vendégpénztár a stadion kapuival egy időben, 15:45-kor nyit ki. A helyszínen csak készpénzzel tudtok fizetni. Fontos információ, hogy az online megvásárolt jegyeket csak kinyomtatva tudja leolvasni a gyirmóti beléptetőkapu, így a hazai csapat kéri a Vidi-szurkolókat, hogy mindenképpen nyomtassák ki az interneten megvásárolt belépőket!

A jegyvásárláshoz klubkártya megadása nem kötelező és személyes adatokat sem kell megadni, azonban a kedvezményes jegyeket vásárlóknak igazolniuk kell, hogy jogosultak a kedvezmények igénybevételére. 

Megközelítés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a vendégszektor melletti térköves parkolóba állhatnak. A stadion kapui 15:45-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé található.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek