SZURKOLÓI

Szurkolói infók az Újpest elleni felkészülési mérkőzésre

A szombaton 18.30-kor, a Sóstói Stadionban kezdődő találkozóra a belépés ingyenes lesz és csak a MOL Tribünön lehet helyet foglalni.

Csapatunk negyedik nyári felkészülési mérkőzését az Újpest ellen vívja július 19-én, szombaton, 18.30-tól a Sóstói Stadionban. Az összecsapás ingyenes lesz, szurkolóinknak 0 forintos jegyet sem kell igényelniük, a kapuknál viszont a biztonsági személyzet átvizsgálja a stadionba belépők ruházatát és csomagjait.

A fehérvári szurkolók részére a MOL Tribün, az újpestiek számára a vendégszektor tart majd nyitva, a stadionba 17.30-tól lehet belépni. Szurkolói buszok ezúttal nem közlekednek a városban.

A felkészülési mérkőzés napján - 17.00-19.00 között a külső, hazai jegypénztárakban - is lehetőségük lesz szurkolóinknak bérletet vásárolni a jövő héten kezdődő új idényre, azaz a Rangadószezonra! A 2014-2015-ös bajnokság őszén hazai pályán fogadjuk a Győr, az MTK, az Újpest, a DVTK, a Debrecen és a Honvéd csapatait, és ez a félszezon lesz az utolsó, amit a stadion átépítése előtt Sóstón játszunk. A bérlettel kapcsolatos minden információt megtalál ide kattintva!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek