OTP BANK LIGA

Szurkolói infók a Fradi elleni bajnokira

Minden jegy elfogyott a Fradi elleni rangadóra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes belépő nélkül ne induljanak útnak, mert szombaton a pénztárak nem nyitnak ki Felcsúton. A találkozóra indított szurkolói buszok is megteltek.

A szezon utolsó hazai fordulójában a Ferencvárosi TC-t fogadjuk május 20-án, szombaton 20.30-kor a Pancho Arénában. Idén eddig két döntetlen a mérlegünk a fővárosi zöld-fehérek ellen, a 10. fordulóban Felcsúton 1-1-et, a 21. fordulóban a Groupama Arénában 0-0-t játszottunk.   

A hazai és a semleges szektorokba már minden jegy elfogyott, és a találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, így a mérkőzés napján egyetlen pénztár sem nyit ki, ezért kérjük a hazai- és a vendégszurkolókat is, hogy amennyiben nem rendelkeznek szezonbérlettel, illetve a mérkőzésre érvényes jeggyel, úgy semmiképpen se induljanak útnak!

 

A Red Blue Devils szurkolói csoport felhívása!

Kérjük azokat a Vidi-szurkolókat, akik a 2G, 2F és 2E szektorokba váltottak jegyet, hogy a szokásosnál jóval korábban, 20 óráig érkezzenek meg a Pancho Arénába, mert egy lelátós koreográfiával készülünk, amelyhez rájuk is szükség lesz! A látvány csak akkor tud teljes lenni, ha mindenki időben, korán elfoglalja a helyét! Köszönjük!

Klubunk is kéri szurkolóinkat, hogy mindenképpen időben induljanak el a mérkőzésre!

Szurkoljon Vidi-színekben, vásárolja meg eredeti mérkőzésmezeinket kedvezményes áron! Részletekért kattintson ide! A rangadó előtt pedig köszöntsük együtt a pályára lépő játékosokat! A "Sálakat fel!" akciónk részleteiért kattintson ide

Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az RBD szektorában (2E és 2D) az ultrák állva szurkolnak, és különböző szurkolói kellékeket is használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák). Azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A találkozó előtt Felcsúton tartandó rendezvény miatt javasoljuk szurkolónknak, hogy a Zámoly-Csákvár-Vértesboglár-Felcsút útvonalon közelítsék meg a Pancho Arénát (8086 Felcsút, Fő utca 176.). 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre!

Különjáratok  

Az FTC elleni mérkőzésre klubunk a Pancho Aréna irányába csak a piros vonalon indít járatot, de a meccset követően visszafele egy busz a kék vonalon is elindul. A találkozóra az összes ingyenes szurkolói busz megtelt! 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak május 20-án, szombaton 19 órakor, a gyülekező 18.45-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek