SZURKOLÓI

Szurkoljon a helyszínen vasárnap a Vidinek!

Cikkünkben minden tudnivalót megtalál a Haladás elleni szezonnyitóval kapcsolatban.

Vasárnap délután 16:30-kor csapatunk számára is elkezdődik a 2013-2014-es bajnokság, az előző szezonban a nyolcadik helyen végző Haladás látogat Székesfehérvárra. Az alábbiakban összeszedtük a találkozóval kapcsolatos szurkolói információkat.

Jegyinfó

Bár a belépés ingyenes lesz, minden szurkolónak, aki a helyszínen szeretné megtekinteni a mérkőzést, 0 Ft-os, helyre szóló jegyet kell váltania. Online jegyvásárlásra ezúttal sajnos nincs lehetőség, pénteken viszont a VidiShop 19 óráig, a Sóstói Stadion főpénztára pedig 18 óráig tart nyitva!

A mérkőzés napján, a találkozót megelőzően 2 órával, 14:30-tól nyitnak a Sóstói Stadion pénztárai, így a helyszínen is hozzájuthatnak majd a belépőkhöz.

A stadionon belül

A büfékben a kapunyitástól egészen a mérkőzés végéig hűtött italokkal várjuk szurkolóinkat. Újdonság, hogy a szokott helyeken kívül, a B és az F szektoroknál lehetőség lesz kizárólag ásványvizet beszerezni, a C szektornál pedig fagylaltot is vásárolhatnak! Ugyancsak a C szektornál valamint az I szektor fölötti lámpánál pattogatott kukorica is kapható lesz.

14:30-tól a D jelű, azaz a családi szektornál - a Sóstói Stadionon belül - egy erre a célra kialakított Vidi Gyereksarok vár minden rajzolni szerető gyermeket, akik vidis ajándékkal gazdagodnak. Ezúttal is kérhetnek a gyerekek piros-kék arcfestést - természetesen csak abban az esetben, ha a szülők is áldásukat adják erre! A gyerekeknek lehetőségük lesz a meccs előtt piros-kék vidis zászlókat is készíteniük, mellyel aztán szurkolhatnak a szezonnyitó meccsen, illetve vidis színezővel is várjuk a kicsiket!

Szurkolói buszok

A buszok 15 óra 15 perckor indulnak a stadion felé és 18:30-kor vissza. A járatok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Fehérvár Áruház- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Kérjük szurkolóinkat, próbáljanak időben megérkezni a stadionba, hogy elkerüljék a sorban állást, hiszen az előrejelzések szerint nagy meleg várható!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek