Szezonnyitó gyereksarok szombaton!

Jöjjön el Ön is családjával a Sóstói Stadionba, ahol a mérkőzések izgalmas percein felül számos meglepetéssel és programmal várjuk már a legkisebbeket is!

A 18.30-kor kezdődő Vidi-Pápa szezonnyitó bajnoki mérkőzés előtt két órával a gyerkőcök már találkozhatnak Stoplival és részt vehetnek a Gyereksarok változatos programjain, amelyek jó idő esetén ismét a Mol-tribün előtti térköves területre települnek ki.

A gyerekek kéréseit 17:30-tól az előző szezonban már nagy sikernek örvendő lufi fújó fogja teljesíteni. Ugyancsak a mérkőzés kezdete előtt egy órával ifjú szurkolóink részt vehetnek kapura rúgó játékunkban, ahol a legügyesebbek vidis ajándékokkal gazdagodhatnak.

14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket, 500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre.

Váltson bérletet gyermekeinek is, így mindig biztos lehet abban, hogy a családtagok jó helyen, egymás mellett szurkolhatják végig a Vidi-meccseket!

A bérletvásárlással kapcsolatos minden további információt megtalál ide kattintva!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Peka Roland / vidi.hu

További hírek