HETI BEHARANGOZÓ

Heti menü: kedden a DVTK, vasárnap a Honvéd látogat Sóstóra

A Magyar Kupa nyolcaddöntője és a 13. bajnoki forduló következik a héten. A Vidi II Dabason lép pályára vasárnap.

Magyar Kupa-nyolcaddöntő
2014. október 28., kedd, 17.30: Videoton FC - DVTK

Kedden kora este a DVTK-t fogadjuk a legjobb 16 között a Magyar Kupában, a továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. Tomiszláv Szivics együttesével szeptember végén találkoztunk a bajnokságban és 2-1-re győztünk. Érdekesség, hogy a két csapat tavaly is meccselt ebben a sorozatban, akkor a legjobb 32 között, és a fehérvári 0-0 után Miskolcon 1-0-ra győztek a piros-fehérek, így ők jutottak tovább. 


OTP Bank Liga 13. forduló
2014. november 2., vasárnap, 18.30: Videoton FC - Budapest Honvéd

A 13. fordulóban a Budapest Honvédot látjuk vendégül, akik utoljára szeptember 13-án nyeretek bajnokit (2-0 a Haladás ellen), azóta négy vereség és egy döntetlen a mérlegük. Az előző fordulóan Kecskeméten kaptak ki 1-0-ra. A piros-feketéknél új edző, Csábi József irányít vasárnap óta. Az előző szezonban Fehérváron a Honvéd nyert 2-1-re, a Bozsik Stadionban mi 1-0-ra

NB III. Közép csoport
2014. november 2., vasárnap, 13.30: FC Dabas - Videoton FC

A Vidi II a szezon eddigi legjobb játékával győzött vasárnap az Orosháza ellen 4-0-ra, ezzel tizennegyedikek, a következő fordulóban a hatodik helyezett Dabashoz látogatnak a fiatalok. Az előző bajnokságban rögtön a nyitófordulóban összekerült a két csapat, akkor 3-2-re nyertünk idegenben. 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek