Szerdán idegenbeli, szombaton hazai bajnoki vár a Vidire

Előbb Gyirmótra látogat együttesünk, majd a Mezőkövesdet látjuk vendégül Felcsúton. A Vidi II vasárnap a Sárvárt fogadja Sóstón.

OTP Bank Liga 26. forduló
2017. április 12. szerda, 18.00: Gyirmót FC Győr - Videoton FC

A Gyirmót a legutóbbi 5 bajnoki mérkőzéséből kettőt elveszített, két döntetlen mellett pedig csupán egy alkalommal, az MTK ellen tudott nyerni. 19 ponttal a tabella utolsó helyén állnak, kereken tíz ponttal lemaradva a bennmaradást érő 10. helytől. A szezonban eddig kétszer játszottunk a sárga-kékekkel, és mindkét találkozót 4-0-ra megnyertük ellenük.

OTP Bank Liga 27. forduló
2017. április 15. szombat, 18.00: Videoton FC - Mezőkövesd Zsóry FC

Szombat este a jelenleg legrosszabb formában lévő élvonalbeli csapatot látjuk vendégül. A Mezőkövesd a legutóbbi öt bajnokiján mindössze egy pontot tudott szerezni - a sereghajtó Gyirmót ellen játszottak 1-1-es döntetlent. A három utolsó idegenbeli találkozójukon 11 gólt kaptak és csupán kettőt lőttek. Ősszel hazai pályán 2-0-ra nyerni tudtunk ellenük, idegenben azonban 2-1-re kikaptunk tőlük.

NB III Nyugati csoport 27. forduló
2017. április 16. vasárnap, 11.00: Videoton FC II - Sárvár FC

A Sárvár 19 ponttal a tabella 15. helyén áll - ezzel pedig kieső helyen vannak jelenleg. Ősszel a két csapat sárvári találkozóján nem született gól. Dvéri Zsolt együttesének mindenképp otthon kell tartania a 3 pontot ahhoz, hogy megszilárdítsa pozícióját a középmezőnyben.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek