Szentes Lázár: "Magunkban bízhatunk"

Vasárnap délután csapatunk Diósgyőrbe látogat. A találkozó előtt Szentes Lázár nyilatkozott a sajtó képviselőinek arról, hogy mire számít a hétvégi meccsen.

"Azzal kezdem, hogy Magyarország legjobb formában lévő csapata látogat hozzánk, akik rengeteg gólt szereztek a meccseiken. Azt azonban megígérhetem, hogy mindent megteszünk a győzelemért" - kezdte a sajtótájékoztatót Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója, majd újságírói kérdésre válaszolva hozzátette: "Hogy mi szól mellettünk? Valamibe kapaszkodnunk kell, például abba, hogy milyen teljesítményt nyújt a csapat. Győrben jól játszottunk, viszont kikaptunk. Negatív és pozitív dolgok vesznek körül, s nekem ki kell emelnem a játékosokat a negatívból, s a pozitívba kell kapaszkodni. A Győr elleni meccsnek volt annyi pozitív hozadéka, ami elég lehet a Videoton ellen. Úgy gondolom, hogy saját magunkban bízhatunk, csak magunkra számíthatunk. Olyanok vagyunk, mint a főnix madár, minden vereség után meghalunk, de aztán feltámadunk, és remélhetőleg egyre erősebbek leszünk"

Három labdarúgó biztosan nem léphet pályára a Videoton FC ellen: Elek Ákos (az ETO elleni meccsen kiállította őt a játékvezető) és Takács Péter, aki a Győr elleni mérkőzésen begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kaptak, Csirszki Martin pedig lábtörése után lábadozik.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: amigeleken.hu

További hírek