SZERZŐDÉS

Profi szerződést kötöttünk Kecskés Mátéval

Saját nevelésű védekező középpályásunk élete első profi szerződését írta alá klubunkkal.

Kecskés Máté 2006. május 15-én született Székesfehérváron. 2012-ben lett a Vidi igazolt játékosa, az elmúlt 12 évben folyamatosan klubunk utánpótlásában, illetve NB III-as csapatunkban futballozott. Utánpótlásban töltött évei alatt edzői és csapattársai szavazati alapján többször is megválasztották korosztályában az év játékosának, Vidi Top Talent sorozatunkban 2022-ben külön is bemutattuk őt.

Már 2023 nyarán pályára lépett felkészülési mérkőzésen első csapatunkban, ahogy 2024 januárjában is, amikor első keretünkkel vett részt a horvátországi edzőtáborban. A 2023/2024-es szezonban NB III-as csapatunk alapembere, az idényben eddig 16 bajnokin lépett pályára, de közben rendszeresen első csapatunk edzésein is részt vesz.

"Minden nap ezért dolgoztam, kiváltság és megtiszteltetés számomra, hogy saját nevelésű játékosként, 17 évesen profi szerződést kaptam a klubtól, amit próbálok minden edzésen és mérkőzésen meghálálni. Eddigi pályafutásomat teljes egészében a Vidinél töltöttem, a most kötött profi szerződés bizonyítja, hogy megéri kitartóan és keményen dolgozni, mert a klub számít a fiatalokra. Szerencsére már az első csapat kerete sem ismeretlen számomra, nagy célom, hogy tétmérkőzésen is bemutatkozhassam majd náluk, ezen kívül tavasszal szeretnék a Vidi II eredményességéhez is nagyban hozzájárulni" - nyilatkozta a szerződés aláírása után Kecskés Máté.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek